VAN ATLANTA TOT DE GOUDEN TIJD

 13 februari van 19.30 – 21.00 uur 

Breda, Centrum Zuiderlicht – Kloosterlaan 138a   

 Vele eeuwen geleden leefde een beschaving in Atlanta in eenheid met elkaar en met het universum. Ze leefden naar 5 hoogstaande levensbeginselen. Om er 2 te noemen: ‘Alles zal gelijkelijk over iedereen worden verdeeld’ en ‘Moeders zijn de moeders van alle kinderen; Vaders zijn de vaders van alle kinderen’. Hiermee bedoelend dat ouders zorgen voor andere kinderen net zoals ze dat doen voor hun eigen kinderen.

Na verloop van tijd werd niet meer naar die beginselen geleefd en raakte de samenleving in verval. Hierdoor verloren de Atlantiden het eenheidsbewustzijn, waarna de samenleving op hield te bestaan.

Om opnieuw een gemeenschap te vormen die vanuit eenheid zou kunnen leven, wordt ons leefsysteem gecreëerd. Het Kennis Boek beschrijft hoe wij in miljarden jaren en door vele incarnaties ons hebben ontwikkeld: “Van micro tot macro”.

Aan alles zit een einde en zo is het ook hoe wij hier op aarde leven. Een nieuw tijdperk dient zich in de verte aan, de zgn. Gouden Tijd. Een wereld geaard in liefde en verdraagzaamheid en waar mensen in vrede leven. Omdat we het bewustzijn dat daar voor nodig is nog niet hebben bereikt, is een kosmisch hulpplan gestart. Doel: zoveel mogelijk mensen klaar te maken voor de nieuwe tijd.  

Om een paar dingen uit dit plan te noemen. In de vorige eeuw is onze tijd versneld, zodat we sneller door onze karma’s kunnen gaan.  Ook bereiken onze aarde bijzondere kosmische stromingen die aanzetten tot verandering. Lastig en vaak pijnlijk is de chaos die hierdoor ontstaat. De ene crisis volgt de andere op. Toch is dit allemaal bedoeld om ons los te maken van oude patronen en om nieuwe wegen in te slaan.

De rode draad in dit kosmische plan is het Kennis Boek. Het is een kompas in de transitie naar de zgn. Gouden Tijd. Niet alleen vanwege de vele boodschappen uit Kosmische lagen, Dimensies van Licht en Ufo’s.  

Op de tekst is een hoge vorm van liefde aanwezig en de Omega-energie, 19e evolutiedimensie. Tijdens het lezen wordt deze en hogere energieën geleidelijk aan ons overgedragen en opgenomen. Zo transformeren we sneller naar het verlangde universele bewustzijn in een tempo dat bij ons past. Om een nieuwe wereld binnen te kunnen gaan waar iedereen Eén is: de Gouden Tijd.

Liesbeth de Groot is zonleraar van het Kennis Boek. Aan de hand van dit kosmische boek vertelt zij over Atlanta, onze veranderende wereld en de toekomstige Gouden Tijd. Je kunt gratis 3 hoofdstukken ontvangen. 

Locatie: Centrum Zuiderlicht, Kloosterlaan 138 a, Breda.

Datum: 19 februari

Tijd: 19.30 – 21.00 uur

Kosten: 10 euro.

Aanmelden: M 06 496 450 26 of liesbethdegroot@outlook.com.

 

 

 

 

 

1113131313

logo Call to Friendship Association