BREDA: MAANDAG 15 APRIL & MAANDAG 20 MEI – 20.00 UUR

LEZING:

HET KENNIS BOEK & DE GOUDEN TIJD

In deze tijd van grote veranderingen is Het Kennis Boek een rechtstreekse oproep van het universum om vanuit onze innerlijke kern in vrede met elkaar te leven. Daarvoor is het nodig ons  te openen voor nieuwe perspectieven.

Het  Kennis  Boek is een kosmische gids die ons bewustzijn helpt te versnellen. Hierdoor ontwikkelen we ons geleidelijk aan van een individueel naar een universeel eenheidsbewustzijn. Dit is nodig voor het binnengaan van de zgn. Gouden Tijd, een tijd van eenheid en vrede.

Het boek bevat een energie van een hoge frequentie die resoneert met het bewustzijnsniveau van de lezer. Zo kan iedereen zelf steeds diepere betekenislagen ontdekken en doorgronden. Het biedt een Pad van Licht dat verlichtend, verhelderend en beschermend werkt op je pad naar een diepere verbinding met je essentie zelf.

Het Kennis Boek is meer dan een boek. Het verbindt ons met onze goddelijke Bron en roept ons met liefde en kennis wakker. Door het lezen van het boek laat je op een makkelijke manier karma los.

Tijdens de lezing geef ik meer informatie over het ontstaan, de bedoeling en de werking van het boek, het Pad van Licht en De Gouden Tijd.

Adres: Dr Schaepmanlaan 35, Breda

Data: maandag 15 april & 20 mei 2019

Tijd: 20.00 – 21.30 uur. Inloop 19.30 uur – uitloop 22.00 uur.

Kosten: gratis.

Via Contact kun je je aanmelden.